Timuçin Öğretmenle Vitamin Şenliğine!

18.01.2024 244

Soğuk kış aylarında hastalıklara karşı en etkili ve en sağlıklı çözüm her zaman en doğal olanıdır.

Okulumuz Matematik Öğretmeni Timuçin Kağan BAHAR bugün okula gelirken öğretmen önlüğünün yanı sıra şef önlüğünü de yanında getirdiğini söylereyek tüm okula sağlıklı bir sürpriz yapmış oldu. Kış Şenliği etkinliklerimiz devam ederken, Şef Timuçin Kağan BAHAR tüm okula taze meyveler sıkarak öğrencilerimize ve öğretmenlerimize lezzetli ve sağlıklı meyvesuları ikram etti. Tüm okul meyvesuları ile birlikte hem enerji yeniledi hem de vitamin depolayarak vücudunun direncini güçlendirdi.

Öğretmenimiz ve aynı zamanda bugünkü Şefimiz Timuçin Kağan BAHAR'a bu ince düşüncesi ve emekleri için teşekkür ediyor, ellerine sağlık şefim diyoruz!

18-01-202418-01-202418-01-2024